Krea-dag!

Slå din indre Jørgen Clevin løs, kunne overskriften have været, hvis det handlede om folk på min alder der skulle være kreative. Nu var det imidlertid seniorerne, og der var EN som havde hørt navnet Jørgen Clevin!

Louise og Isabella havde ansvaret, og efter vi alle var blevet samlet ved spisebordet, blev perler, perleplader, papir, tegneredskaber, træklodser, mv. fundet frem. Der var frit spil, indenfor rammen KREA, men man måtte ikke bruge sin telefon (med mindre man skulle finde en illustration eller et billede, for at tegne det eller lave perlekunst efter. Og efter en indledende tøven og lidt skepsis, lykkedes det faktisk at holde kreativiteten kørende, med en fantastisk indlevelse indtil godt hen på eftermiddagen. Og det var imponerende “værker” der kom ud af det.

Det er ved at blive en vane at skrive om blæst og regn, og konsekvensændring af programmet. Vi skulle have haft idrætsdag, men allerede på baggrund af gårsdagens vejrudsigt ændrede vi det til krea-dag, og for en gang skyld, var lystløgnernes prognose korrekt – vind på 15+ms og meget regn, hele dagen.

Hen på eftermiddagen holdt regnen sig imidlertid lidt tilbage, og den kreative samling blev enige om at en tur på stranden var tiltrængt. Her kan man tale om at blive blæst igennem. Alle var fascinerede af naturens kræfter, de synlige påvirkninger af sandet/stranden, osv. Og så var de gamle beton bunkere fra andens verdenskrig lidt spændende – enkelte lykkedes at kravle ind i en der nærmest var helt sandet til (og de fandt et rum derinde i mørket 🙂 ).

Aftenens menu var boller i karry med ris, fremtryllet af Cornelius og Malthe. Og efter afrydning og opvask har aftenfreden sænket sig….ja, det vil sige at seniorernes yndlingsbeskæftigelse er igang: Spille Werewolf! Fascinerende hvordan de kan digte den ene drabelige mordgåde efter den anden, lange mærkelige bortforklaringer, for at finde frem til hvem der er varulv.

Nu vil vi nyde lækre thebirkes som Markus mormor var forbi med tidligere idag, og en kop the…… en god dag! Imorgen er det idrætsdag.

Posted in Senior
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver