Idrætsdag – så skal der brændes kalorier

Ingrid og Maja stod for idrætsdagen, og udover de fysiske udfordringer, havde de valgt at inkludere dagens mad i sit tema. De var derfor ude af poserne 7:15 for at forberede morgenmad, med forskellige protein pandekager og tilhørende topping, havregrød med kanelsukker og æbler, m.m.

Alle var i det skarpeste fitness dres og klar til at blive kostet rundt med, af de to instruktører. Første udfordring var et Ingrid-program, ledsaget af 5 forskellige, dunkende pop-rytmer. Jeg er sikker på at naboerne fik en ikke helt almindelig oplevelse, altså heri kvarteret, med en flok i forhaven, en lille højttaler og en instruktør der førte alle igennem et hårdt program.

Herefter fulgte stepdans’s, stoleleg, kongeløber og stikbold, frem mod frokost, kun afbrudt af en kort pause hvor vi alle fik et glas protein-shake (en anelse kunstigt og meget sødt smagende, men helt efter idrætsdagens principper).

Man kan ikke sige at der er meget liv i Harboøre, men de har et – efter byens størrelse – endog meget stort idrætscenter, Harboøre Centret, med udendørs aktiviteter, en sportshal, med stor bane og et antal mindre baner/rum/aktiviteter, mv. Vi var lidt usikre på om det var åbent, hvad det kostede, osv. men Markus løste alle problemer, da det viste sig at han havde adgang til en slags partout kort som gav alle adgang til alle herlighederne!

Som sagt er Harboøre ikke ligefrem en storby med mange handlemuligheder, osv. Brugsen og ALDI ligger som naboer og udgør formodentlig det samlede butiksliv i Harboøre (nu medregner jeg ikke pizzeriaet og XL-Byg). VORES butik er blevet Brugsen, og efter nu at have handlet i flere dage, har jeg erfaret at man ikke skal vente for længe, for så er de eftertragtede varer udsolgt (f.eks. Kyllingebryst, rugbrød og andet). SÅ da vi trak indenfor i Harboøre Centret, gik jeg i Brugsen og derfra til sommerhuset med varerne.

Da seniorerne kom tilbage, gik Maja og Ingrid igang med et seriøst madlavningsprojekt, som endte med at vi alle fik restaurant-servering af den lækreste thai ret:

Og det billede er vel den fineste overgang man kan få til en kort introduktion af morgendagens tema; GOURMET-DAG, hvor der skal fremstilles en tre-retters menu over bål. I to hold, skal seniorerne dyste, og jeg får lov at være dommer. Det bliver spændende, og det bliver samtidig indvielse af bådpladsen, som nåede et langt skridt videre idag:

Nu har jeg et par gange mere end antydet at Harboøre ikke er en storby. Det er enkelt her! Der er Brugsen, pizzariaET, kirken, centret, og der er nemt at finde til…..

Posted in Senior
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver