Seniorer på Naturmødet 2023

Senior-enheden tog i midten af maj turen til det nordlige Jylland for at deltage i Naturmødet i Hirtshals. Det er et arrangement, der minder om Folkemødet – bare kun for natur-interesserede. 🌱 Her skulle seniorerne være med til at arrangere et Woop-løb, hvor deltagerne blev vist rundt på app’en med spørgsmål om naturen. Sjovest var det at stå for løbet sammen med tre nye senior-venner fra Aalborg. 🌾💃🏽🕺🏾

Når vi ikke stod for Woop-løb, spiste vi smagsprøver, snittede i træ, afprøvede kvaliteten af gratis kuglepenne ved boderne og deltog i quizzer. 🪵🌼📝 Vi sluttede Naturmødet af med en sær musikalsk oplevelse af elektronisk musik til fuglelyde 🦉🐦🕊️

Vi vender med sikkerhed tilbage til Hirtshals og Naturmødet næste år, så vi kan vise spejderarbejdet endnu mere frem!

Posted in Senior

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver