Klar dig selv!

I ulvegrenen er vi startet på et nyt forløb, der handler om at lære at klare sig selv. Ulvene skal på 5 møder lære at tage ansvar og klare sig selv på forskellige måder. Vi skal bl.a. lære at finde vej, lære at lappe cykler, lære førstehjælp og sy vores eget spejdermærke på uniformen.

1. Marts betød forår og det betød at det var tid til forårsrengøring. Ulvene skulle derfor som første del af klar dig selv mærket hjælpe med at gøre rent i Fuglereden og få rykket fuldmånelokalet op i et nyt lokale ved siden af Fuglereden.

Ulvelederne havde forberedt et oprydning- og rengøringsspil, hvor ulvene skulle slå med en terning for at få en opgave. Hvis man var heldig slog man 5 eller 6 og kunne dermed enten vælge en sang eller snuppe en karamel. Slog man 1, 2, 3, eller 4, skulle man finde enten Johan, Estrid, Tine eller Engjëll og få en rengøringsopgave.
Ulvene var super gode til at rydde op! Og vi fik ordnet rigtig meget på kort tid.
Nu er fuldmånelokalet flyttet. Det er dog ikke færdigindrettet endnu. Hvordan det endelige resultat bliver ved kun de ulve, der er optaget i flokken. Det er nemlig hemmeligt!
Posted in Flokken
Tags: , ,

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver