Forårsweekend: Birkehytten i sne

Lørdag d. 11 marts skulle ulvene endelig på weekendtur igen! En god del havde prøvet det før og for et par stykker var det første tur. Lederne havde forestillet sig en dejlig forårsweekend med Erantis og Anemoner i skovbunden, men weekendens vejr blev noget anderledes må man sige..!

Allerede på kirkepladsen begyndte det at sne. Ulvene havde dog et stort gå-på-mod og snart tittede solen atter frem og vi tog metro og s-tog den lange vej til Allerød st.

Fra Allerød st. gik turen de tre kilometer til Birkehytten. Da ulvene kom frem spiste vi rugbrødstoast rundt om bålet i solen.

Efter frokost skulle ulvene lave bestikposer. Vi skulle lave tie-dye (batik). Og flette en snor til posens lukning. Tante Marianne havde været så sød at sy bestikposerne til ulvene. Tusind tak!

Søndag morgen kunne vi putte snoren ind i posernes løbegang. Poserne havde ligget og trukket farve over natten.
Bestikposerne blev bare mega flotte og er nu klar til næste spejdertur!

Lørdag eftermiddag var der fri leg med mulighed for at snitte, hugge brænde, bygge huler i skoven m.m.

Og så begyndte det at sne igen!

Til aftensmad fik vi flæskestegssandwich (vi havde haft flæskesteg i fryseren fra juleweekenden) og efter aftensmad stod den på lejrbål foran pejsen i hytten.

Ulvene glæder sig til flæskestegssandwich
Varm kakao med flødeskum til “lejrbålet” var et kæmpe hit! Vi fik også sunget en masse sange fra sangbogen.

Søndag spiste vi morgenmad og så gik vi en tur i grusgraven og til frokost fik vi hotdogs over bål. Så gik turen hjem til Amager igen og ulvene var heldigvis glade, trætte og lugtede af bål, så det var helt perfekt! 🙂

Posted in Flokken
Tags: ,

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver