Dag 3 – Handelsrejse og Drageflyvning

Dagen startede med vækning kl 0730, i dag af en gammel sløv ulv (ulvene vælger hver dag det dyr de vil vækkes af). Marianne havde lavet fantastisk havregrød til alle og vi krydrede den med kanelsukker og nogle med æbler. Lederne havde sat en handelsrejse op der blev gået efter kort og løst opgave. Til gengæld “tjente” ulvene varer, som der senere kunne købes aftensmad for. Efter frokost stod den på dragebygning. Ulvene fik lavet en super flot drage, dog havde den en anelse svært ved at flyve (op kom den aldrig D-:). Da aftensmaden var kommet indenbords, fik alle provianteret i biksen (slikboden på centeret). Lidt fritid blev det også til og den blev brugt på at lege med nogen fantastiske ledere. I dag var der planlagt aften aktivitet a la ballonsnigningsløb. Da vi kun er syv afsted, konkurrerede vi mod nabogruppen, og lad os bare sige der var meget tæt kamp ;-). Vi slutter dagen af med godnat læsning (lille virgil) og lukker vores øjenlåg oven på en dag med fantastiske oplevelser og sjove aktivtiter.foto-4 foto-3

Posted in Flokken
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver