Dag 4 – Fællesdag

Så blev det tirsdag, og tirsdag betød fællesdag. Morgen startede som sædvanligt med at ulvene blev vækket kl. 0730, i dag af en stor voksen han løve, det skal siges at alle overlevede. Morgenmaden i dag var yoghurt. Ikke alle syntes det var bedre end gårsdagens havregrød. Temaet for i dag var cowboyder tema, og allerede da morgenmaden var væk, blev den første wanted plakat hængt op og de første kugler faldt. Hver gruppe byggede en aktivitet op om formiddagen, som lederne passede om eftermiddagen mens ulvene var ude og prøve de andre gruppers aktiviteter. På ulvene lød det som om det havde været en fantastisk eftermiddag, fuldt med sjove aktiviter og meget andet spas. Aftenmaden blev i dag lavet af staben, hvilket betød vi have en gruppe glade ulve der slap for at lave mad. Staben valgte og slutte fællesdagen af med en kæmpe omgang høvdingebold med FEM bolde. Efter høvdingebold var der dømt lejrbålshygge i lejren. Den stod på varm saftevand og godnathistorie. Alle ulve sad med store øre og lyttede, mens Marianne læste Lille Virgil

P.S       S.M.P (Send mere post)

foto-5 foto-6 foto

Posted in Flokken
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver