Nye og gamle ulveunger

Så er spejderåret for alvor gået i gang og i dag havde vores første ulvemøde – helt for os selv. 3 nye ulve begyndte i dag, velkomme til Jens, Alfred og Samuel. Der var også to nye ledere, det var Tina og Marianne.

Vi begyndte mødet med at få sendt Aksel over den store Waingunga flod. Derefter lavede vi nogle forskellige navnelege, så vi kan lære alle vores nye venner at kende. Så skulle vi have tempoet lidt op og konkurrerede i sjipning, kravle igennem en hulahopring og løgløb på en ske. Nu var der kommet gode gløder på bålet og vi kunne riste nogle skumfiduser.

Aksel går over Waingunga med hjælpe fra Malene

Er det svært at stille sig på linje efter alder?

Forskellige små konkurrencer.

Vi sluttede mødet med at riste skumfiduser.

Posted in Flokken, Uncategorized

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver