Luciasang og Svanemærke

December nærmer sig, og ulvene skal igen i år gå Lucia i kirken. Vi øvede i dag med Uffe og ulvene er rigtig god til både at synge og til at gå i takt gå-stå-stå, gå-stå-stå og om knap to uger er de virkelig gode til det.

Ulvene øver Luciasangen om Uffes flygel

Så gik vi i tårnet igen og repeterede, hvad det der Svanemærke handler om, og dernæst lavede alle ulvene en bold af genbrugsmaterialer, et stykke stof påsat en hel masse elastikker lavet af cykelslange, de blev super-flotte og for dem, der ville sætte flere elastikker på kunne de tage lidt slange med hjem.

 

Mødet sluttede med, at alle dem, der havde taget Kirkemærket i oktober måned fik Kirkemærket og alle fik også overrakt Svanemærket. Til allersidst delte vi 2-årsstjerner ud til Laura, Arthur og Asger og 1-årsstjerner til Malene, Sol og Andreas – tillykke til dem alle sammen.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver