Juleweekend for ulvene 2018

Så blev det tid for årets juleweekend og vi drog 16 ulve og 3 ledere afsted fra kirken. I det gode svanemærkets navn havde ulvene medbragt et syltetøjsglas og vi gik en lang tur i skoven og fandt små pinde til at sætte på siderne af glasset og lavede de fineste lysestager.

Det lignede julemandens værksted i hytten

Så fine blev lysestagerne

Der blev leget, bygget hule, leget gemmeleg, lavet mad, drukket varm saft og spist hjemmelavede kokosmakroner og hygget omkring bålet. På bålet var der flæskesteg til aftenens julemad og det blev virkelig godt. Vi fik selvfølgelig både brune kartofler, masser af sovs, rødkål og ribs gele til flæskestegen og til dessert var der ris ala mande og kirsebærsovs

Julemad i lange baner på bordet.

Ulvene hørte Bjarne Reuters udgave af juleevangeliet som godnathistorie og det varede ikke længe før der var stille på sovesalen. Der var gået mange skridt og trukket meget frisk luft i løbet af dagen, så der var ikke noget at sige til, at det var trætte ulve.

Søndag morgen blev der liv på sovesalen ved 7-tiden og kl. 8 havde lederne sørget for havregrød med pålægschokolade, eller æblemos eller kanelsukker og smør eller alle tre ting…………samt resten af ris ala manden og nybagte boller. Vi sang Et barn er født i Betlehem og ulvene skulle samle Fadervor på den rigtige måde og vi sluttede af med at bede Fadervor allesammen. Der blev pakket sammen på sovesalen og så var det tid for at komme på Nøddeknækkerløb – det er igen ét af de faste indslag på juleweekend. Et løb, hvor banderne løser opgaver og tjener nødder, men skal passe på at Nøddeknækkeren ikke tager nødderne før de kommer i Nøddebanken. Alle bander gjorde det godt, gul bande havde dog lidt flere nødder end rød og blå bande ved afslutningen, og de fik et stort BRAVO-råb.

Så var der igen en flok sultne ulve og vi fik frokosten på bordet i en fart. Mens lederne ryddede op og gjorde rent legede ulvene udenfor og kvart i to begav vi os mod toget for at nå hjem i tide.

Det var nogle våde ulve, der kom til kirkepladsen, men nogle glade forældre, der tog imod.

Tak for denne gang allesammen.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver