Besøg af ulv nr. 1 i Filip gruppe

Ulvene er i fuld gang med at tage et mærke, der handler om at lære om spejderbevægelsen, om hvordan det hele startede og om spejdere i andre lande, om spejdere, der har en anden farve uniform og om hvem ham der BP egentlig er.

I aften havde vi besøg af Ebert. Han var den allerførste ulv i Filip gruppe og begyndte i 1941, han kunne fortælle om, hvad de lavede som ulve og spejdere i Filip – og det var mange af de ting vi stadig laver som ulve og spejdere i Filip:-)

Han kunne også fortælle om, hvordan Birkehytten kom til Allerød fra en hjørnegrund på Kastrupvej/Birmavej og han fortalte om alle de gode venner, man kan få gennem spejderarbejdet, som kan være venskaber, der varer hele livet.

Ebert fortæller og ulvene sidder musestille og lytter til de gode historier.

 

Vi synger om Baden Powell inden vi siger farvel til Ebert

Ulvene hørte også om verdensspejdermærket, som spejdere i hele verden bærer på deres uniform og om betydningen af spejderliljen, de to stjerner og rebet omkring liljen – joh, ulvene fik meget information i aften, men de var rigtig gode til at lytte og lære.

Til sidst måtte vi op at stå og lege lidt, så vi legede katten efter musen og avis-legen, hvor vi stadig øver hinandens navne.

Katten efter musen er i fuld gang.

Vi arbejder videre med Spejdervennermærket efter vinterferien.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver