Afslutningen af Spejdervenner-mærket

I hele februar måned har ulvene arbejdet med Spejdervennermærket. De har lært om spejderliljen, som alle spejdere i hele verden bruger, de har lært om at vi har 5 forskellige spejderkorps her i Danmark, de har lært om, hvorfor vi spejdere hilser på hinanden med venstre hånd og meget meget mere. I aften var ulvene på et løb med 3 poster og på den ene post skulle ulvene samarbejde i bander og bygge et tårn af spaghetti og tape – det var en meget lærerig opgave for mange af ulvene.

Rød bande arbejder på deres tårn

Blå bande arbejder koncentreret

Gul bande sidder og finder den bedste løsning

Så højt blev rød bandes tårn

Blå bande kom også i højden

Gul bande med deres endelige tårn

Til slut på mødet havde vi Fuldmånemøde, hvor vi fik optaget Harald og Anne i flokken – velkommen til jer begge to og alle fik Spejdervennermærket.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver