Ulvene indtager FNs Verdensmål

Marts står i Verdensmålenes tegn i ulveflokken. Ulvene trak er nummer på alle verdensmål og vi gennemgik kort, hvad de handlede om. Nogle verdensmål hang sammen, nogle mindede om de ting vi talte om i Svanemærket og nogle verdensmål havde nogle ret svære ord!

Johan forklarer om de forskellige verdensmål

Efter at vi havde siddet stille længe lavede vi en sangleg, som Johan havde lært af sine ulveledere.

Derefter gik vi videre og arbejdede lidt videre med verdensmål nr. 4 Kvalitetsuddannelse. Hver bande fik en spilleplade med en vej fra hjem til skole, hver ulv fik en spillebrik og der var en spilleleder med hver bande. Nu gjaldt det om at kunne komme i skole, men der var mange forhindringer på vejen, man kunne komme ud for at der var landminer og soldater på vejen og så skulle man vente en omgang. Man kunne også være så heldig, at ens forældre selv havde gået i skole og kunne hjælpe én med lektierne, og så måtte man gå lidt længere frem. Eller også havde ens forældre besluttet, at man skulle giftes bort, og så måtte man gå tilbage til start. De fleste ulve kom i skole, men desvære ikke alle.

Gul bande kæmper for at komme i skole uden for mange forhindringer.

I Rød bande nåede alle i banden at komme i skole.

Blå bande arbejder på at komme hele vejen i skole – uden at skulle passe søskende for mange gange eller uden for mange landminer.

Vi glæder os til at lærer flere verdensmål næste onsdag – nu glæder vi os bare til at komme på weekend med ulvene.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver