Lørdag på Houens odde

Dagen begyndte med gråvejr, men hvad betyder det, når bare humøret er i top.

Ulvene sov så længe, de kunne, dvs. Drengeteltet gav lyde fra sig allerede ved halvsyv tiden, men pigeteltet først en times tid senere.

Lederne lavede æg og bacon til morgenmad med brød og alt godt på brødet. Vi slugte den sidste baconbid, mens vi nærmest løb op til flaghejsningen, der hver morgen er ved A-centret.

Tilbage igen vaskede drengene op og formiddagen gik med leg, toiletrengøring, færdiggørelse af kokoskopper og sluttede med en badetur i det kolde vand lige nedenfor vores lejrplads – brrrrr – det var godt man lige kunne blive skyllet efter med varmere vand.

Grillet pølse på bål og brød med pålæg og ulvene var klar til eftermiddagsaktivitet, der var på Naturlab.

Drengene vasker op – og er gode til det.

Frokost…….

Eftermiddagsaktivitetenvar på naturlab, og det handlede om plastik i havet og affald der er blevet fundet på stranden her på Houens odde. Ulvene var også ude og samle affald og plastik, der var skyllet op på stranden. Bagefter snakkede de om, hvad der var blevet samlet, hvor det kom fra og drog sammemligninger til verdensmålene, som vi har arbejdet med.

Her er Malene og Sol på stranden for at samle affald.

Da ulvene kom hjem fra eftermiddagsaktivitet var der arme riddere til alle, det var populært og de spiste næsten til maverne revnede. Der var høj stemning og fest omkring bordet.

Så var der tid for leg og nogle arbejdede videre på deres kokosskal, der blev slebet, og slebet og slebet og de første fik den givet kokosskallen den endelige olie.

Til aftensmad fik vi ristaffel, eller ris med kylling i karry og alt muligt til.

Efter en sidste tur i slikbiksen skulle vi til et lejrbål med alle der er med her på lejren, så der var godt fyldt op på lejrbålspladsen.

Vi sad med udsigt til vandet og solen og der var god underholdning på scenen.

Lige nu læser Tina godnathistorie inden det er tid for at komme i poserne.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver