Sommerlejrens sidste dag

Søndag fik ulvene lov til at sove lidt længere, da vi ikke havde så travlt, men nu sover ulve jo ikke tiden væk, så ved 8-tiden sad vi om morgenbordet. I går kom vi liiige lidt for sent til flaghejsningen, så søndag gik vi tidligt fra lejren og stod som de første ved flagstangen.

Ulve fra Filip klar til flaghejsning

Efter vi havde hejst flaget, sunget flagsangene og lavet den obligatoriske morgenmotion, var der en højtlæsning af historien om Kristi Himmelfart krydret med skuespil af muntre stabsmedlemmer.

Hjemme igen på lejrpladsen spiste vi de sidste morgenmadsmadder og nedpakningen kunne begynde. Alle børn tog deres underlag ud på græsset og samlede alle deres ting og fik pakket rygsækken. Vi slog teltene sammen, brænde og huggeblok blev kørt på plads, affald blev sorteret og afleveret, køkkenbord blev skilt ad og rafter sat på plads, hulerne i skoven blev ryddet op og ind i mellem var der et par ulve, der lige fik slebet lidt sin kokosnød. Frokosten spiste vi i skygge under stjernen og derefter skulle de sidste ting lige ryddes op.

En færdig kop i kokosnød i brug til frokosten.

Traileren blev pakket og ulvene og Tina og Marianne begav sig til A-centret for at blive hentet af taxaer og Anne og Johan pakkede det sidste og kørte hjemover med al vores grej.

Johannes og Alfred er de sidste ulve, der kommer afsted til Kolding.

For lige at vise, at ulvene også deltog i opgaverne i løbet af dagen, så er her et par billeder af både piger og drenge, der vasker op.

Tak for en dejlig sommerlejr.

 

Posted in Flokken, Uncategorized

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver