Tropsweekend 27.-28. april 2014

Weekenden blev ændret en smule – vi skulle have mødtes fredag aften og tilbragt weekenden med at bygge sæbekasse biler til Oak City Rally, men da der onsdag bare var 4 tilmeldte valgte vi at ændre weekenden til en lørdag-søndag i Birkehytten.

Vi mødtes derfor på kirkepladsen, lørdag 9.30. Torsdag/fredag var der yderligere tilmeldinger, så vi endte med at være 8 spejdere og en leder på tur – Mette, Line, Yasmin, Nadia, Christian, Amanda, Magnus, Johan og Claus.

Alle havde cykler med, så turen til Birkehytten gik hurtigt, via Dybbelsbrø, S-Tog til Allerød og efter en hurtigt tur i Kvickly for at købe ind til frokosten, blev cykel-gps’erne indstillet på Vejs Ende 13.

På vej til Birkehytten

Weekenden var lagt efter det gode vejr – og det var virkelig godt vejr. Vel ankommet til hytten blev der fyret godt op på bålpladsen – frokostmenuen var luksus sno-brød og grillede pølser.

Eftermiddagen stod på hygge-pionering af flyde-lejr-møbler:

Hygge Pionering

Hygge pionering

Bålet blev vedligeholdt hen over eftermiddagen, som forberedelse til den klassiske, og Noma-værdige spejdermenu: Hele grillede kyllinger og Foliemix:

Mums

Grill kylling bliver bare ikke bedre, end når den er grillet over birkeglæder i næsten to timer! Gennemstegt og alligevel super saftig. Det fantastiske måltid blev naturligvis afsluttet af en dessert bestående af nybagt brownie med frisk frugt og flødeskum.

Skumfiduser

Aftenen blev passende afsluttet med at grille skumfiduser, inden nogle særdeles mætte og trætte spejdere lagde sig til at sove i shelteret ved tingstedet.

TW042014-007

Søndag stod på morgenmad, oprydning på grunden, lidt opvask og så gik turen mod Allerød. S-toget og Kirkepladsen. En herlig weekend for enden af Vejs Ende.

 

Posted in Troppen

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver