Agent weekend – kun for ulve

18 ulve-agent-aspiranter og 3 ledere drog afsted fra kirken fredag aften, Emil tog bil med mad, materialer og bagage og resten tog bus, metro og S-tog til Allerød og gik den sidste bid vej til Birkehytten. Der var højt humør trods jævne byger fra oven. Emil havde tændt op i brændeovnen, åbnet skodder og gjort klar til vi andre kom, så alle fandt deres sutsko og madpakker og vi blev bænket og spiste madpakker.

På vej i S-toget

På vej i S-toget

Bænket med madpakker i Birkehytten

Bænket med madpakker i Birkehytten

Efter madpakkerne var det tid for at starte agent-træningen og første punkt var at lave sit Agent ID, så alle fik udleveret et ID, der skulle udfyldes med Agentnavn, hårfarve, øjenfarve, alder, fingeraftryk og billede.

Så var det også blevet tid for at komme i poserne, ulvene blev fordelt på sovesalen, soveposer og tandbørste pakket ud, og da alle var klar fortalte Emil godnat historie. Da det var første aften, var det som sædvanligt lidt svært for ulvene at falde i søvn, men på et tidspunkt blev der dog stille på sovesalen.

Lørdag morgen startede vi med at få energi til at klare dagens strabadser, så efter flaghejsning var der havregrød med kanelsukker og nybagte boller. Det havde regnet hele natten, men det var heldigvis holdt op og der var kun vådt i græsset. Første træning var at samle spor, så hver bande gik med en leder rundt i området for at finde nogle spor og lave gipsafstøbninger af dem.

Gul bande er i mosen for at finde dyrespor

Gul bande er i mosen for at finde dyrespor

Tilbage i Birkehytten var det tid for at lave frokost. Et par ulve hjalp og snart kunne vi spise frokost ved bålstedet.

Så er der frokost

Så er der frokost

2014-05-10 13.45.18

Og der blev også vasket op

Om eftermiddagen skulle vi lave anden del af agenttræningen. Det var et løb rundt i området med 6 forskellige poster. Ulvene skulle løse en kode, der var på et stykke papir, der var frosset inde i en isklump, men det klarede de i fin stil. De skulle bruge deres øjne og deres hukommelse og huske på 15 ting, som de måtte se på i et minut for derefter at kunne fortælle, hvad de 15 ting var. De skulle være smidige og kunne kravle igennem et edderkoppespind, helst uden at røre. De skulle bruge deres øjne og være opmærksomme på, hvilke ting, der ikke hørte til på stien ned til Tingstedet. De skulle kunne huske, for vi spillede et huskespil – kun med agent ting. Og den skulle prøve at finde ud af hvem der havde lavet en forbrydelse ved at genkende fingeraftryk, til det havde de heldigvis forstørrelsesgals, for der er mange små streger på et fingeraftryk.

Der bliver løst en kode, der har ligget inde i en isblok

Der bliver løst en kode, der har ligget inde i en isblok

2014-05-10 15.16.01

Ulvene spiller agent-huske-spil

Hen på eftermiddagen var mulighed for at lave næsten hvad man havde lyst til, vi startede dog med at spise boller og kage, som venlige forældre havde givet med til os. Bagefter blev der snittet, øvet skuespil, fange frøer og leget med dem, vi tændte bål og alle hyggede sig med et eller andet.

Eftermiddagshygge med boller og kage ved bålet

Eftermiddagshygge med boller og kage ved bålet

Nogle snitter

Nogle snitter

- og nogle henter mere brænde til bålet

– og nogle henter mere brænde til bålet

Der er så mange ting, man kan lave i Birkehytten, så det er nemt at glemme tiden og sådan gik det også på denne weekend, så pludselig måtte vi i gang med at lave aftensmad. Et par raske ulve hjalp med at snitte, svitse, røre og åbne dåser og snart duftede det dejligt fra køkkenet.

Udsigten fra køkkenet, mens der stadig bliver hygget ved bålet

Udsigten fra køkkenet, mens der stadig bliver hygget ved bålet

Aftensmaden spiste vi indenfor, det var blevet for koldt udenfor, så endnu engang blev ulvene bænket og der var agent-kylling til alle agenterne. Til dessert var der bananer, melon og æbler.

Agenter får selvfølgelig agent-kylling til aftensmad

Agenter får selvfølgelig agent-kylling til aftensmad

Efter opvasken gik vi ned til bålet og så var det tid til lejrbål. Der blev sunget, opført sketch og teaterstykker og lavet råb og sunget igen. Vi sluttede af med at lave Marsh mellows over de gode gløder og lige da vi var ved at være færdige, kom der en ordentlig skylle regnvejr, men så var det også tid til at komme i poserne. Alle var trætte og da Emil havde fortalt godnathistorie, blev der hurtigt helt stille på sovesalen.

Søndag sov vi længe, men der var igen havregrød og boller til morgenmad. Nogle havde pakket deres ting inden morgenmaden og resten gjorde det bagefter. Sidste agenttræning var en tur i grusgraven, så alle drog af sted i skoven og til grusgraven og tog en tur rundt om den. Det regnede i byger, så det var desværre for glat til at kravle på skrænterne. Hjemme igen var der frokost, der var heldigvis ophold i bygerne, så vi spiste ved bålpladsen igen. Det sidste blev ryddet op og alle undtagen Emil begav sig af sted mod Allerød. Emil ordnede det sidste i hytten inden han tog bilen mod Amager. I S-toget var der stilhed, nogle ulve sov og andre sad helt stille, vi skiftede til metro på Nørreport og tog bus fra Lergravsparken og endelig kunne vi igen være på kirkepladsen efter et par herlige dage i Birkehytten.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver