Høj sol, skattejagt og første tur i kiosken

Mens både ulve og spejdere var på aktivitet, fik roverne ordnet det sidste oprydning og opvask efter morgenmaden, herunder tilbagelevering af overskydende mad til intendanturen. Ingredienser til frokosten havde vi fået udleveret igår aftes, så efter lidt afslapning, besluttede vi at gå igang med at lave frokost til ulvene. Det er nemlig sådan at der er varm mad til både frokost og aftensmad, så enhederne er lidt pressede når de både skal på formiddags- og eftermiddagsaktivitet og mellem de to lige skal tilberede et varmt måltid og vaske op! Troppen kan lige klare det, men det går ikke for ulvene. Vi kommer nok til at tilberede frokosten til ulvene resten af lejren. Og idag var det en ret der primært bestod af makaroni, tomatsovs og falukorv – en svensk specialitet, som meste af alt smager som røget medister. De blev leveret i industri-størrelser på 1,5 kg, som vi skar ud i små tern. Ulvene var begejstrede for maden, og roverne var ligeså begejstrede for at have gemt alle de tiloversblivende kartofler fra aftensmaden igår, som sammen med falukorven og forskellige grøntsager blev en fortrinlig gang biksemad.

 

Falu-biksemad Falu-makaroni Frokost Frokost Frokost Frokost

 

Efter frokost var ulvene på en lav-nyt-af-affald aktivitet, hvor de af brugte (og rengjorte) dåser, plasticpropper og meget andet lavede helt nye ting. Musikinstrumenter, kunst og sågar et skakspil! Troppen var ved vandet og byggede tømmerflåder og ulvene fik mulighed for en dukker efter deres håndelagsaktivitet. I lejren var der også aktivitet – roverne gennemført forskellige “opgraderingsprojekter” på både troppens og flokkens køkkenborde. Og så fik vi sat en flagstang op, så Dannebrog nu vajer stolt på Vässerö.

Tømmerflåder Samarbejdsøvelse2 Samarbejdsøvelse

Efter aftensmad og opvask, var der tid til kiosken. Det var imponerende at spejderne gad – man skulle stå i kø i minimum en halv time. Men så var der til gengæld et meget stort udvalg af slik, chips og forskelligt merchandise. De få der ikke orkede køen, lavede varm kakao som vi sluttede dagen af med.

Varm kakao Der spilles 500

 

Posted in Flokken, Gruppen, Klanerne, Troppen
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver